Perakende Ürünler

Perakende satışa yönelik hazırlanan fındık çeşitleri, fındık ezmeleri, pastacılık ürünleri, organik fındık gibi ürünlerimize Online satış sitemizden ulaşabilirsiniz.
Yılların birikimi sayesinde sektöründe uzmanlaşan ve sektörünün en yenilikçi firması olma iddiası ile teknolojiyi yakından takip eden Gaffaro, kuruluş misyonuna bağlı kalarak, kaliteli ürünleri ve üstün nitelikli hizmet anlayışı ile sektöründe sadece Türkiye’de değil dünyada da en çok tercih edilen markalardan biri olmuştur.

Gaffaro küresel ticaretin gelişmelerini yakından takip eden ve üretim sistemlerine yansıtan bir firma olarak değişen müşteri isteklerine cevap veren müşteri odaklı bir üretim ve satış politikası ile çalışır.

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük gıda markalarının ve dağıtıcılarının tedarikçisi olan Gaffaro, iç ve dış pazarda çikolata, pasta, şekerleme, dondurma ve bisküvi sektörlerinin lider markaları ile çalışmaktadır.

HakkımızdaSatın Al

İletişime Geçin

Online Sipariş

Bizi Ziyaret Etin

Çarşı Mahallesi, Meydan Sk., 28500 Tirebolu/Giresun

0 454 411 49 02

– Haftanın 6 günü sabah 8:00’dan akşam 18:00’a kadar açığız. –

Fındık Hakkında Birkaç Bilgi

NATUREL İÇ FINDIK

Kabuğu yeni kırılmış natürel iç fındığı sizlere en taze şekilde ulaştırılabilmek için fındıklarımızı yüksek kalite standartlarına sahip tesisimizde özenle seçerek paketliyoruz.

KAVRULMUŞ İÇ FINDIK

İç fındığın kavrulmasıyla hazırlanmış mamuldür. Arzu edilen kavurma dereceleri ile isteğe bağlı olarak hafif, orta veya çok kavrulmuş şekilde, yine isteğe bağlı olarak tamamen zarsız veya kısmen zarlı hazırlanabilir.
Kullanıldığı Yerler: Çikolata sanayinde ve kuruyemiş olarak tüketilir.

BEYAZLATILMIŞ İÇ FINDIK

İç fındığın zarının attırılarak beyazlatılması ve kısmen beyazlatılmış tanelerinden ayrılmasıyla hazırlanmış mamuldür.
Kullanıldığı yerler : Çikolata sanayi ve tuzlu fındık imalatında kullanılmaktadır

KIYILMIŞ İÇ FINDIK

Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır. Kıtırlığı ve düşük yağ oranı ile her çeşit çikolata kaplamasına uygun bir yapısı vardır.

FINDIK UNU

Natürel iç fındığın öğütülmesi sonucunda elde edilir. Natürel fındıktan üretildiği için zarlıdır ve %4 – 6 rutubet aralığındadır.

Un yerine fındık aroması verecek şekilde kullanılır.