Form NATÜREL İÇ FINDIK
Tarif Kabuğu kırılmış natürel iç fındık dışındaki zarı ile birlikte
Çeşit Giresun
Boylar 9 – 11 mm, 11 – 13 mm, 13 – 15 mm, 14 – 16 mm  aralıklarla 9 – 16 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak ve pastacılıkta kullanılmaktadır.
Fonksiyon Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır.
Paketleme Formları 50 – 80 kg jüt çuval
25 kâğıt torba
500 – 1000 kg big bag

Form BEYAZLATILMIŞ İÇ FINDIK
Tarif Natürel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, bu sayede fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün %5 zarlı, %4 – 5 arası istenen rutubet seviyesinde beyazlatılmış iç fındık halini alır.
Çeşit Giresun
Boylar 9 – 11 mm, 11 – 13 mm, 13 – 15 mm aralıklarla 9 – 15 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Fonksiyon Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır.
Paketleme Formları 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette

Form KAVRULMUŞ İÇ FINDIK
Tarif Natürel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, bu sayede fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün %5 zarlı; %0,8 – 3 arası istenen rutubet seviyesinde kavrulmuş iç fındık halini alır.
Çeşit Giresun
Boylar 9 – 11 mm, 11 – 13 mm, 13 – 15 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Fonksiyon Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır. Kıtırlığı ve düşük yağ oranı ile her çeşit çikolata kaplamasına uygun bir yapısı vardır.
Paketleme Formları 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette

Form KAVRULMUŞ ZARLI İÇ FINDIK
Tarif Natürel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün %10 – 50 zarlı; %0,8 – 3 arası istenen rutubet seviyesinde kavrulmuş zarlı iç fındık halini alır.
Çeşit Giresun
Boylar 9 – 11 mm, 11 – 13 mm, 13 – 15 mm aralıklarla 9 – 15 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Paketleme Formları 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette

Form KAVRULMUŞ KIYILMIŞ FINDIK
Tarif Kavrulmuş iç fındığın daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir. Ürün %5 – 30 arası zar oranı ve %0,8 – 3 arası rutubet oranında istenilen seviyede üretilebilmektedir.
Çeşit Giresun
Boylar 0 – 4 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da 0 – 4 mm, 1 – 3 mm, 2 – 4 mm boylarda
Kullanım Alanları Pastacılıkta, kahvaltılıklarda, dondurma, bisküvi ve çikolatalarda kullanılır.
Fonksiyon Ürünlerin üzerine fındığı dağıtarak tadını ve kıvamını artırmak amacıyla kullanılır.
Paketleme Formları 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette

Form BEYAZLATILMIŞ KIYILMIŞ FINDIK
Tarif Beyazlatılmış iç fındığın daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir. Ürün %5 – 10 arası zar oranı ve %4 – 5 arası rutubet oranında istenilen seviyede üretilebilmektedir.
Çeşit Giresun
Boylar  0 – 4 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da 0 – 4 mm, 1 – 3 mm, 2 – 4 mm boylarda
Kullanım Alanları Pastacılıkta, kahvaltılıklarda, dondurma, bisküvi ve çikolatalarda kullanılır.
Fonksiyon Ürünlerin üzerine fındığı dağıtarak tadını ve kıvamını artırmak amacıyla kullanılır. Kıtır bir yapısı vardır.
Paketleme Formları 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette

Form BEYAZLATILMIŞ KIRIK FINDIK
Tarif Beyazlatılmış kırık fındığın uzunlamasına dilinmesi sonucunda elde edilir. Natürel fındıktan üretildiği için zarlıdır ve %4 – 6 rutubet aralığındadır.
Çeşit Giresun
Kullanım Alanları Pastacılıkta ve kahvaltılıklarda kullanılır.
Fonksiyon Fındık aroması ve görüntüsü vermek, tada çeşit ve zıtlık katmak amacıyla kıtır yapısı ile garnitür olarak kullanılır.
Paketleme Formları 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette

Form BEYAZLATILMIŞ FINDIK UNU
Tarif Beyazlatılmış iç fındığın öğütülmesi sonucunda elde edilir. Ürün %4 – 5 rutubet aralığındadır.
Çeşit Giresun
Boylar 0 – 1,5 mm; 0 – 2 mm; 0 – 3 mm
Kullanım Alanları Pastacılıkta, bisküvi, dondurma ve çeşitli sağlıklı gıdalarda kullanılır.
Fonksiyon Un yerine fındık aroması verecek şekilde kullanılır.
Paketleme Formları 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette

Form KAVRULMUŞ FINDIK UNU
Tarif Kavrulmuş iç fındığın öğütülmesi sonucunda elde edilir. Ürün %0,8 – 3 rutubet aralığında istenilen seviyeye getirilir.
Çeşit Giresun
Boylar 0 mm
Kullanım Alanları Pastacılıkta, bisküvi, dondurma ve çeşitli sağlıklı gıdalarda kullanılır.
Fonksiyon 50 kg naylon çuval
25 kg kâğıt torba
5 – 10 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette